Krajane.cz - Belgie | Británie | Francie | Německo | Nizozemsko | Lucembursko | Rakousko | Španělsko | Švýcarsko | USA
Vítaj hosť | Užívateľ: Heslo: Auto-prihlásenie: | Registruj sa! | Heslo? | cz sk en

Strán: [1]   Dole

Autor Téma: Práce v německu... - vyhledávání podle měst  (Prečítané 44677 krát)
Dan-zx12r

Príspevkov: 1

« : November 26, 2010, 06:36:50 pm »

Zdravím, chtěl bych se zeptat Vás co už pracujete v německu, kde se dá sehnat nějaká nabídka pracovních míst se zaměřením na jednotlivá města (zkusil jsem na netu vyhledat nějaký německý pracovní úřad, že ba tam měli nabídku volných míst, ale nic sem nenašel). Příští rok končím v zaměstnání (ve státním sektoru) a protože to mám do německa 3 km tak bych chtěl zkusit práci mimo ČR. Hlavně mě zajímá okolí měst Sebnitz, Bautzen, Zittau které mám nejblíž. Chtěl bych normálně bydlet v čechách a do německa jen dojíždět. Německy se jakžtakž domluvím, učil jsem se 8 let takže rozumím celkem slušně jen to mluvení mi dělá trochu problém(ale snad se mi povede trochu rozmotat jazyk). Může mi někdo poradit kde a jak začít s tím hledáním? Děkuji
« Posledná zmena: November 26, 2010, 10:01:30 pm od David » Zaznamenané
David
Zakladatel

*

Príspevkov: 2556

:)

« Odpoveď #1 : November 26, 2010, 08:46:05 pm »

Tady - používejte prosím tuto stránku, přispějete tak na provoz webu
« Posledná zmena: November 30, 2010, 08:57:59 pm od David » Zaznamenané
martan-h
Hosť
« Odpoveď #2 : November 26, 2010, 09:35:25 pm »

a tady :-)
Pracovni urad nemecka http://jobboerse.arbeitsagentur.de/vamJB/startseite.html?kgr=as&aa=1&m=1
zadal jsem ti tam mesto Zittau. Klikni na "Suche" a vyhleda ti to pracovni nabidky v tom meste. Nebo klikni na "Erweiterte Suche" a vypln dodatecna policka na upresneni hledani.

dalsi portali jsou napr. www.monster.de, www.meinestadt.de
Zaznamenané
Strán: [1]   Hore

Skočiť na:  

Poháňané MySQL Poháňané PHP Krajania.sk | Poháňané SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines Validné XHTML 1.0! Validné CSS!

Impressum (Pravidla stránky) | Kontakt | Krajania.sk © 2014
Krajania.sk - Slováci žijúci v zahraničí.

Odkazy